Afhangreglement

 1. Om te kunnen tennissen moet je op het tennispark een baan reserveren door de eigen ledenpas en die van de  medespeler(s) door de kaartlezer in het clubhuis te halen. Het bijbehorende beeldscherm wordt bediend door met de vinger op het scherm de gewenste keuzes te maken.
 2. Zijn alle banen bezet, dan wordt door het systeem de eerstvolgende vrije baan gekozen. Zijn er banen vrij, dan kan men zelf een beschikbare vrije baan kiezen.
 3. Voor het afhangsysteem geldt de speeltijdindeling die voor alle banen van toepassing is, behalve voor de minitennisbanen.
 4. Alleen spelers met een geldige ledenpas of introducépas kunnen afhangen en hebben speelrecht. Introducés kunnen uitsluitend samen met een TCO-lid afhangen en spelen.
 5. Minimaal twee spelers die op het park tot de aanvang van de gereserveerde speeltijd aanwezig zijn, kunnen geldig afschrijven.
 6. De speeltijd voor twee of drie personen bedraagt maximaal 30 minuten per speelperiode, voor vier spelers maximaal 45 minuten.
 7. Als begin- en eindtijd gelden de tijden volgens het afhangsysteem.
 8. De gereserveerde speeltijd wordt niet gewijzigd door onderbrekingen (bijv. door regen).
 9. Na een speelperiode kan men zonder verplichte wachttijd opnieuw een tennisbaan door afhangen reserveren.
 10. Junioren die tijdelijk lid zijn van L.T.C. Strandvliet, hebben uitsluitend speelrecht op de minibanen van Zuidermeer. Zij hoeven niet af te hangen en de maximale speeltijd is 30 minuten per keer. Op verzoek dient de ledenpas van L.T.C. Strandvliet te worden getoond.
 11. Op tennisbanen die door de Toernooicommissie voor competitiewedstrijden of toernooien zijn gereserveerd, kan niet worden afgehangen.
 12. Het bestuur kan het gebruik van banen voor speciale gelegenheden aanwijzen.
 13. Op tennisbanen die voor tennistraining zijn aangewezen, kan niet worden afgehangen. Dit wordt op het afhangbord aangegeven.
 14. Voor het spelen in de oefenkooi kan niet worden afgehangen. Het gebruik van de oefenkooi dient te gebeuren in goed overleg met andere leden die hiervan ook gebruik (willen) maken.
 15. Op de site van TCO kan de actuele baanbezetting worden bekeken.  Ga hiervoor naar ‘Afhangbord'
 16. In de bovenste balk en log in met je eigen inloggegevens.
 17. Bestuursleden, trainers, commissieleden en de barcommissaris  kunnen bij overtreding van het in dit afhangreglement bepaalde, het betreffende TCO-lid de toegang tot het tennispark ontzeggen.
 18. In alle gevallen waarin dit afhangreglement niet voorziet, beslist het bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel