Mededelingen

1. Nieuw rookbeleid TCO

Met ingang van medio 2017 worden alle rokers vriendelijk verzocht om te roken op de daarvoor nieuw gecreëerde plek, namelijk de nieuwe overdekte loungehoek links van de hoofdingang van het clubhuis.

Dit is geen anti-rookbeleid, maar een anti-overlast beleid. We hopen hiermee een passende oplossing te hebben gevonden om zowel rokers als niet-rokers gebruik te kunnen laten maken van de ruimte rondom het clubhuis en zicht te hebben op een aantal banen.

Sportieve groet, bestuur TCO

 

2. Als je bardienst hebt....

Vragen wij je vriendelijk om, nadat je uitleg hebt gehad van de bardienstcoördinator of van diegene van wie je de bardienst overneemt, eerst svp de instructies door te lezen die naast de kassa liggen.

Hier staan een aantal handelingen op die door de bardienst gedaan behoren te worden; taken als asbakken buiten op de tafels zetten, regelmatig een doekje over de tafels halen (binnen en buiten), sinaasappels (indien aanwezig) op de bar te plaatsen en uiteraard te persen als hier naar gevraagd wordt, barblad schoonmaken etc. etc.

Als de bardienst op een tijdstip is dat er om frituur gevraagd kan worden, verwarm dan de olie alvast voor op 120 graden. Een opmerking als "frituren doe ik niet" past niet bij een vereniging die drijft op vrijwilligers en is onsportief. Als er een competitieschotel wordt besteld, maak er dan een aantrekkelijk uitziende schotel van, zodat het een visitekaartje van je club is.

De barcommissie probeert de instructies en handelingen allemaal zo nauwkeurig mogelijk toe te lichten in korte omschrijvingen. Voor eventuele calamiteiten hangt er rechts van de kassa, tegen de houten wand van de glazenkast een lijst met instructies. Lees ze gerust eens door, dit scheelt een hoop vragen!

Als je onverhoopt zelf toch geen bardienst kan draaien, dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen. Probeer dit niet af te schuiven op een commissielid, zij doen al genoeg vrijwilligerswerk voor onze club en zijn niet verantwoordelijk voor jouw bardienst. De eventuele vervanger moet wel minimaal 18 jaar oud en lid van TCO zijn. Voor opmerkingen of verbeteringen van de leden staat de barcommissie altijd open. Veel plezier tijdens je bardienst, maak er wat gezelligs van!

Met vriendelijke groet,
bestuur en barcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel