Banen afhangen

Als je gaat tennissen bij TCO zijn er wel bepaalde regels. Deze regels, bij TCO noemen we het de algemene regels, heeft het bestuur opgesteld waar iedereen die lid is van TCO zich aan moet houden. Graag noemen wij even de belangrijkste. Lees ze goed door, zodat je weet wat nu eigenlijk wel en niet mag.

In de algemene regels staat onder andere uitgelegd hoe je een introducékaartje kan kopen als je wilt tennissen met een vriendje of vriendinnetje dat geen lid is. Het kaartje kan je kopen achter de bar (als de bar open is) of bij kantoorboekhandel Sprey.

Als juniorlid heb je op alle dagen van de week speelrecht op alle banen tot 20.00 uur. Na 20.00 uur mogen alleen nog junioren vanaf 15 jaar afhangen op de banen 4, 8 en 9. In de mei- en zomervakantie (lagere school) mag je als juniorlid wel alle dagen en avonden tennissen!

Aspirant leden hebben afhangrecht op doordeweekse dagen op alle banen tot 17.00uur.

Met ingang van het seizoen 2015 geldt er ook een afhangsysteem voor de minibanen. De maximale speeltijd op de minibanen is 20 minuten. Wees altijd sportief, als je tijd erop zit ga je er netjes af!

Als je wilt tennissen moet je via het digitale afhangbord in het clubhuis een baan afhangen met je tennispas. Een baan afhangen kan alleen in het clubhuis en niet thuis vanachter je computer. Wel kun je thuis even inloggen op de site om te kijken of het druk is op het tennispark.

TOT SLOT NOG EEN PAAR BELANGRIJKE PUNTEN:

  1. Je (geldige) tennispas moet je altijd bij je hebben als je wilt tennissen. Zonder pasje kan je niet afhangen en mag je dus niet de baan op!
  2. Nadat je getennist hebt, moet je altijd de baan slepen, niet vergeten hoor!
  3. Als je gaat tennissen, moet je tenniskleding dragen en tennisschoenen die geschikt zijn voor gravel.
  4. Als je wat wilt kopen bij de bar, kun je niet met contant geld betalen, maar alleen via een pinautomaat.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel