Aanmelden als vrijwilliger voor het Ouderkerk Culinair Open

15 juni 2018


Beste leden,

Dit jaar vindt wederom het Ouderkerk Culinair Open Toernooi plaats. Dit jaar van zaterdag 21 juli t/m zondag 29 juli (week 30). Mede dankzij de inzet van veel enthousiaste leden was het evenement de 2 vorige jaren een groot succes. Ook dit jaar hopen we weer een geweldig evenement te organiseren.
Naast de werkzaamheden van de commissie moeten er heel veel andere zaken geregeld worden. Wil je de toernooi commissie daarbij helpen?  Want veel handen maken licht werk!
Het zou heel fijn zijn als we weer een beroep kunnen doen op een grote groep betrokken vrijwilligers. Door het invullen van het formulier dat je via deze link: https://goo.gl/forms/5Kqdx3Gg4UkSPMjE2  kan benaderen kan je je aanmelden als vrijwilliger!
Geef de dag(en) en dagdelen op wanneer je wilt helpen middels onderstaande tool. Wil je hem later nog een keer aanpassen of aanvullen dan kan dat natuurlijk! Wil je wel helpen maar weet je nog niet wanneer, ook dat kan je hieronder aangeven.
De toernooi tijden zijn in de weekenden hele dagen en door de week vanaf 17:00. Voor alle vrijwilligers verzorgen wij rond 17:00 een warme maaltijd zodat je goed aan je werk begint en natuurlijk krijg je als vrijwilliger een crew t-shirt!

Namens de open toernooi commissie bij voorbaat dank en sportieve groet!

https://goo.gl/forms/5Kqdx3Gg4UkSPMjE2

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

(020) 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel