Ondertussen op TCO

28 november 2021


Met een grote groep vrijwilligers hebben we op op 6 november ons gehele clubhuis leeggehaald en opgeslagen in containers op het parkeerterrein. Een enorme klus en gelukkig had de klussenklub in de dagen ervoor al het nodige voorbereid.

Eind van de middag scheen de zon en hebben de laatste enthousiastelingen nog even een potje getennist, mede om de cheque te tonen die we ontvangen hebben van de Rabobank voor buitenmeubilair.  De avond werd afgesloten met een lekkere stamppot en we hebben mooie herinneringen opgehaald aan ons fijne clubhuis.

Op 8 november zijn beide aannemers op gestart: waar de ene in het clubhuis aan de gang is gegaan om vooral te slopen, begon de ander buiten met de fundering voor de overkapping en de aanbouw.Inmiddels zijn we drie weken verder: De nieuwe aanbouw voor de klussenclub en trainers begint vorm te krijgen en binnen in het clubhuis is gestart met het plaatsen van de muren voor de nieuwe kleedkamers, toiletgroepen, vergaderruimte en keuken. De komende weken zal hard gewerkt worden aan afwerking van de aanbouw, het plaatsen van de overkapping, het aanleggen van leidingen en het realiseren van de nieuwe kleedruimtes, toiletgroepen en keuken. Medio december volgt een nieuwe update!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329