Activiteiten Senioren

In de activiteitenkalender staan alle activiteiten die dit jaar georganiseerd worden. Noteer de data in je agenda zodat je hier tijdig rekening mee kunt houden. Graag geven wij hieronder een toelichting omtrent alle activiteiten voor senior leden van TCO.

OPENINGSTOERNOOI

Jaarlijks organiseert de Toernooicommissie in samenwerking met de Jeugdcommissie een openingstoernooi voor alle leden. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per mail waarin omschreven staat wat de bedoeling is en hoe je jezelf kunt aanmelden.


TOSS-AVOND

Elke woensdag wordt er een TOSS-avond georganiseerd voor senioren en junioren vanaf 15 jaar. De eerste wedstrijden starten rond 19.30 uur en zal tot ca. 23.00 uur duren. Hierna kan er nog gezellig een drankje genuttigd worden. Of je nu een beginnende tennisser bent of een (ver)gevorderde tennisser, iedereen kan meedoen. Bij aankomst geef je je tennispas aan de tosscoördinator in het clubhuis af die vervolgens een indeling maakt. Uiteraard wordt hier zo veel mogelijk rekening gehouden met een ieders niveau, zodat je leuke wedstrijden kunt spelen. Zie alle data in de activiteitenkalender.


SENIORENOCHTEND

Voor alle seniorleden (ca 60+) is er speciaal op maandag- en donderdagochtend tussen 9.30 en 12.30 uur gelegenheid om met elkaar een balletje te slaan. Op basis van sterkte worden leuke dubbels samengesteld. Naast het actieve deel speelt ook het sociale aspect een rol. De bar is open, dus ook de inwendige mens kan aan z'n trekken komen. Ben je nog geen 60, maar lijkt het je leuk om mee te doen? Ook dan ben je van harte welkom!


LENNY VAN ERP COMPETITIE / Interne dames dubbel competitie 

Wil je graag wat onderlinge dames dubbel wedstrijden spelen tegen clubgenoten? Dan is de Lenny van Erp competitie echt iets voor jou. Het mooie van deze interne competitie is dat je zelf onderling moet afspreken. Je kunt je opgeven voor deze competitie door een mail te sturen naar [email protected]  Tevens zullen alle leden aan het begin van het seizoen ook hiervoor per mail een uitnodiging ontvangen.


MIS(S)KEND TALENT-COMPETITIE / Interne dames single competitie

Deze interne competitievorm is zeer geschikt voor dames die graag willen singelen. Je plant zelf onderling je afspraken in, wat als zeer prettig wordt ervaren. Je speelt uitsluitend tegen clubgenoten. Wil je meedoen? Geef je dan op via [email protected] . Tevens zullen alle leden aan het begin van het seizoen ook hiervoor per mail een uitnodiging ontvangen.


MIS(STER)KEND TALENT-COMPETITIE / Interne heren single competitie

Omdat de Mis(s)kend Talent-competitie voor dames zo populair is, is er nu ook een interne competitie voor heren in het leven geroepen. Ook hierbij geldt; je plant zelf onderling je afspraken in, wat als zeer prettig wordt ervaren. Je speelt uitsluitend singels tegen clubgenoten. Alle leden zullen aan het begin van het seizoen ook hiervoor per mail een uitnodiging ontvangen. Wil je meedoen? Geef je dan op via [email protected] . Tevens zullen alle leden aan het begin van het seizoen ook hiervoor per mail een uitnodiging ontvangen.


RABO CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL/ heren en dames dubbel

De clubkampioenschappen zijn zeer geliefd onder de leden. De toernooicommissie zorgt ervoor dat alles soepeltjes verloopt en coördineert het geheel. Tijdens deze clubkampioenschappen is het een drukte van jewelste op de club want tegelijkertijd worden ook de clubkampioenschappen voor de junioren gespeeld. Via een e-mail worden alle leden uitgenodigd om mee te doen. En doe je niet mee, dan is het zeker de moeite waard om zo af en toe eens langs te komen om de gezellige sfeer te proeven.


RABO CLUBKAMPIOENSCHAPPEN ENKEL EN GEMENGD DUBBEL

Ook de clubkampioenschappen voor de enkels en de dubbels is zeer populair waaraan vele dames en heren meedoen. De toernooicommissie coördineert ook dit gezellige toernooi. 


ZOMERAVOND COMPETITIE

Het is een competitie vanuit het district IJmond, voor dames 45+ en heren 50+. Deze competitie speelt zich af na de reguliere competitie. Er wordt gespeeld op een vrijdagavond of op een zaterdagochtend, dit mag de ontvangende ploeg beslissen. Dit seizoen is er één team geformeerd als try-out.


55+ TOERNOOI 

Dit interne toernooi wordt speciaal georganiseerd voor leden die 55 jaar of ouder zijn met als motto: 'meedoen is belangrijker dan winnen'. Het is 'n eendaagstoernooi en wordt gespeeld op de 2e maandag van augustus. Je speelt 3 dubbels van 45 minuten en tussendoor wordt een gezamenlijke lunch aangeboden.  Alle 55+ leden worden hiervoor per e-mail uitgenodigd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329