Zomertraining senioren

ALGEMEEN

Of je nu beginner bent of een gevorderde, iedereen kan bij een van de trainers terecht om de vele onderdelen van het tennisspel te verbeteren.

ZOMERTRAINING SENIOREN

Wanneer
De trainingen beginnen (als de banen open zijn) in de week van 2 april 2018. De trainingen worden verzorgd door de trainers van TCO onder leiding van Andy van Rijn. In de basisschoolvakanties van 30/4 t/m 4/5 en van 23/7 t/m 31/8 en op algemeen erkende feestdagen vinden geen trainingen plaats. Wij houden in de meivakantie maar 1 week vakantie, dit is de originele week.

Trainingen

U heeft de keuze uit privé-trainingen of groepstrainingen.

Groepstrainingen duren 18 lesweken. Behalve op maandag dan zijn het er 16. Bij teveel inschrijvingen rouleer je in je groep of valt je groep eens in de zoveel weken uit.
Groepstraining vindt plaats in groepen van 2, 3 of 4 deelnemers, gedurende 50 minuten (bij 2 deelnemers zijn ook lessen van 40 minuten mogelijk).
In geval van groepstraining verzoeken wij u onderstaand uw trainingspartner(s) op te geven. Heeft u geen trainingspartner(s), dan zorgen de trainers voor indeling bij een groep.

Privé-trainingen alleen overdag en op zaterdag; ’s avonds alleen als er ruimte is.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel