Vertrouwenscontactpersoon / Fair Play

Voel jij je niet veilig? Of is er iets vervelends gebeurd? Ongewenst of niet integer gedrag past niet binnen de sport, en daarmee ook niet binnen de tennissport. Bij de KNLTB én ook bij TC Ouderkerk staan we voor een veilige en sportieve omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Daarom ondersteunen wij van harte het Fair Play beleid van de KNLTB onder andere door het aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon en het geven van informatie via deze pagina. Voor onze jeugdleden hebben wij een presentatie gemaakt om Fair Play extra onder de aandacht brengen.

Op en naast de tennisbaan dient iedereen van recreant tot toptennisser, tennisleraar, scheidsrechter, toeschouwer, ouder of bestuurder/vrijwilliger zich eerlijk en sportief te gedragen. In de strijd tegen ongewenst gedrag zijn er vanuit de KNLTB gedragscodes voor verschillende doelgroepen en is een Reglement Fair Play opgesteld, waar iedereen onder valt en zich aan heeft te houden. We proberen met deze aanpak bewustwording te creëren bij iedereen binnen de tennissport en te voorkomen dat misdragingen plaatsvinden. Deze aanpak moet er daarnaast ook voor zorgen dat een overtreding van de nieuwe gedragscodes – een ‘misdraging’ – daadwerkelijk aangepakt wordt. De KNLTB wil hiermee zijn verantwoordelijkheid nemen als het aankomt op integriteit binnen onze sport.

Voel jij je niet veilig? Is er iets vervelends gebeurd en wil je je verhaal in vertrouwen met iemand delen? Of wil jij een melding maken van ongewenst gedrag? Dit kan op verschillende manieren:

Meer informatie over het Fair Play beleid van de KNLTB? Klik dan hier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329