Competitie Senioren

VOORJAARSCOMPETITIE

 

DINSDAG - DAMESCOMPETITIE

De dinsdagochtend competitie start om 10.00 uur. Er worden 2 singels en 3 dubbelpartijen gespeeld. 


ZATERDAG COMPETITIE

De zaterdagcompetitie is de meest populaire competitievorm bij TCO. Er zijn diverse heren-, dames- en mixteams op deze dag. De starttijden variĆ«ren en wordt door middel van een schema kenbaar gemaakt. 


ZATERDAGAVOND COMPETITIE

Ook op zaterdagavond is er een mogelijkheid om competitie te spelen. Op deze avond kun je met zowel een heren- als damesteam spelen, maar ook een gemengd team. De aanvangstijd is 18.00 uur. 


ZONDAG COMPETITIE

Dit betreft een landelijke competitie. Ook op deze dag zijn er diverse mogelijkheden; heren-, dames- en gemengde teams. De aanvangstijden variĆ«ren en wordt door middel van een schema kenbaar gemaakt. 


NAJAARSCOMPETITIE

Voor diegene die er maar geen genoeg van krijgen, is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de najaarscompetitie. De minimale leeftijd om mee te mogen doen is 17+. Er zijn drie competitiesoorten; dames dubbel, heren dubbels en gemengd dubbel. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld, in twee shifts: van 09.00 - 12.00 uur en van 12.30 - 15.30. Alle leden zullen hiervoor per e-mail een uitnodiging ontvangen.

Mochten er vragen zijn over de competitie voor senioren dan kan je contact zoeken met de VCL's:

VCL (VERENIGING COMPETITIE LEIDERS)

Anika Rozekrans
Ton Schep 
Martijn van de Runstraat

contact: [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329