Algemene Ledenvergadering 24 maart - uitnodiging + stukken

11 maart 2021


Zoals aangekondigd zal onze Algemene Ledenvergadering op woensdag 24 maart a.s. om 20.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen we elkaar (nog) niet in persoon ontmoeten in ons clubhuis, maar zullen we het deze keer online moeten organiseren. Hierbij sturen wij u de agenda met bijlagen. Bijlage 7b (schetsontwerp clubhuis) plaatsen wij vanwege de grote omvang op de TCO website. De link naar de online ALV treft u hieronder aan:

https://zoom.us/j/92204522774

Wij vragen u om zich vooraf aan te melden (graag uiterlijk vrijdag 19 maart a.s.) via [email protected], zodat wij weten hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten. Mocht u op voorhand al vragen hebben dan zou het fijn zijn als u deze via hetzelfde mailadres met ons kunt delen. Natuurlijk is er tijdens de vergadering ook gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat.

Wij hopen u digitaal te mogen ontvangen op onze ALV en bovenal elkaar zeer binnenkort weer te zien op het tennispark. Alles wordt in het werk gesteld om zo snel mogelijk te openen, hierover spoedig meer nieuws.

Met sportieve groet namens het bestuur,

Jos Bramer
Voorzitter

Bijlage 7b schetsontwerp Clubhuis TCO.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel