Baancommissaris zijn ipv een bardienst aankomend seizoen? Meld je nu aan!

02 februari 2020


Baancommissaris zijn in plaats van een bardienst? 

Op vrijdagavond, zaterdag en zondag wordt op ons park in het voorjaar en in het najaar 7 weken lang competitie gespeeld. Een groot aantal leden doen hier graag aan mee. Dit heeft gevolgen voor de baanbezetting, er zijn dan 7 banen gereserveerd voor de competitie. 

Het aantal aangemelde teams is ook dit voorjaar weer groot. Graag willen wij aan alle leden die graag competitie spelen hier ook de mogelijkheid voor bieden. Ervaring leert echter dat vooral op de zaterdag de baanbezetting op de 7 gereserveerde banen overvol is en dat er wegens diverse oorzaken de wedstrijden uitlopen. Om alles in goede banen te leiden en een aanspreekpunt te hebben, zijn wij op zoek naar baancommissarissen! 

Wat wordt van een baancommissaris verwacht:

  • Aanspreekpunt zijn
  • Het toewijzen van banen tijdens de competitie zodat er geen banen lang leeg blijven om zo de doorstroom te optimaliseren
  • Er voor zorgen dat teams tijdig aan hun wedstrijden beginnen en niet te lang pauzeren
  • Een goed humeur
  • Doortastend optreden 

Een dienst van een baancommissaris is op zaterdag van 08:30 - 13:30 of 13:30 - 18:30. Ben je baancommissaris, dan hoef je geen bardienst te draaien in het seizoen. Speel je zelf competitie, dan kun je natuurlijk voorafgaand aan of nadat je zelf gespeeld hebt een dienst van baancommissaris op je nemen. 

Meld je aan via [email protected]l geef aan welke tijd je voorkeur heeft en hoe vaak je eventueel baancommissaris wil zijn. Zodra het aantal thuisspelende teams op competitiedagen bekend zijn, nemen we contact met je op om uitleg te geven en een indeling te maken.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel