Corono Update - Voorbereidingen in volle gang

28 april 2020


Beste Leden van TCO, 

Vanaf de berichtgeving dat tennis voor de jeugd weer mogelijk gaat worden zijn wij hard aan het werk om dat mogelijk te maken.

Op basis van de richtlijnen van het RIVM, de protocollen van de overheid en de KNLTB, die net voor het weekend zijn gepubliceerd, hebben we een protocol voor de opening van ons park gemaakt. Dit protocol ligt momenteel bij de gemeente ter goedkeuring. De gemeente ondersteunt ons prima en goedkeuring is eind van de week te verwachten.

Ondertussen is de Klussenclub al bezig met voorbereidingen op het park. De banen zijn in optima forma en klaar voor de start! Wel moet er nog speciale voorzieningen op het park worden getroffen om alles volgens de richtlijnen in te richten. Dat heeft best wat voeten in aarde en we moeten daarvoor ook een en ander aan speciale materialen organiseren en plaatsen, maar ook daar wordt hard aan gewerkt. 

Bij goedkeuring van de gemeente eind van de week hopen we dat we in het weekend kunnen starten met lessen en vrijspelen voor de jeugd. Hierbij zullen wel bijzondere kaders moeten worden gesteld. Nadere mededelingen en (het goedgekeurde) protocol zullen z.s.m., waarschijnlijk dus eind van de week, worden toegestuurd. 

Hopelijk tot snel! 

Sportieve groet namens het Bestuur van TCO, 

Jos Bramer
Voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel