Inschrijven RaboClubkampioenschappen junioren

27 mei 2019


De Rabo Clubkampioenschappen TCO komen er weer aan!
Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven. Het toernooi begint op vrijdag 14 juni en duurt tot en met zaterdag 29 juni.
 
Je kunt deelnemen aan de clubkampioenschappen als je een wedstrijd op een hele baan kunt spelen en weet hoe de telling werkt. Lees deze mail en schrijf je in via onderstaande link. Speel je nog niet op een hele baan of speel je met een rode of oranje bal maar wil je wel graag een wedstrijdje spelen dan is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Rabo Mini Clubkampioenschappen op woensdag 25 september. Voor dit toernooi ontvang je tegen die tijd een aparte uitnodiging.
 
De speeltijden voor de clubkampioenschappen zijn doordeweeks van 15.30 tot circa 19.00 uur en in het weekend overdag. Je kunt je opgeven voor maximaal drie verschillende onderdelen: enkel, dubbel en gemengd dubbel. Je mag maximaal 2 verhinderingen opgeven en we houden zelf al rekening met je tennisles. Voor de oudere junioren: als je een bijbaantje hebt of door een toetsweek op bepaalde dagen niet kunt spelen, vermeld dit dan bij de opmerkingen op het inschrijfformulier. Wij proberen hier dan bij de planning zo veel mogelijk rekening mee te houden.  Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni (finale dag) mag je geen verhinderingen hebben. Houd hier dus rekening mee!

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 5,00 per onderdeel en wordt via automatische incasso na je inschrijving verrekend. Let op: je hebt tot UITERLIJK 31 MEI de tijd om je in te schrijven via deze link:
 
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=CCCD19FD-1488-496B-92D3-7148BBC1A101

Alle informatie over de clubkampioenschappen vind je ook terug op de website www.tcotennis.nl en ook daar kun je op de link klikken om je in te schrijven.

We gaan er weer een fantastisch toernooi van maken, dus schrijf je snel in want dit wil je niet missen!

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie TCO
[email protected]

Categorieën:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel