Jeugdtennis mag weer van start! Lees hier alle regels!

01 mei 2020


Beste leden van TCO, 

Het is gelukt! We hebben toestemming van de gemeente om het park te openen voor de jeugd. 

Er is de afgelopen dagen hard gewerkt door bestuur en klussenclub. We hebben een protocol gemaakt in overleg met de gemeente en op het park zijn de nodige aanpassingen gemaakt. Hierbij zijn duidelijke kaders gesteld om aan alle voorschriften en richtlijnen te voldoen. We moeten ons hieraan echt goed houden, de gemeente staat ons toe het park open te stellen onder voorwaarde daarvan. Daarom willen wij alle jeugd en alle ouders vragen goed op alle instructies te letten en ze op te volgen. 

Dat zijn er best veel! Er is van alles waaraan we moeten voldoen. Bijgaand het volledige protocol zoals dat door de gemeente is goedgekeurd en een samenvatting ervan die net een beetje makkelijker leest. Ook bijgevoegd een poster van de KNLTB waarin de algemene richtlijnen mooi overzichtelijk zijn weergegeven. 

Het beleid van de overheid houdt helaas ook in dat senior leden nog niet kunnen spelen. De competitie is door de KNLTB nu uitgesteld tot september maar ook dit is afhankelijk van het beleid wat de overheid in de komende maanden gaat maken.

Nog een teleurstelling is dat een aantal evenementen zoals clubkampioenschappen en het Ouderkerk Culinair Open toernooi dit jaar niet door kan gaan. Die zullen we volgend jaar dus extra uitbundig moeten inhalen! 

Maar het blijft een feest dat we vanaf aanstaande zaterdag 2 mei weer opengaan voor de jeugd! Er kan gestart worden met de tennislessen en er kan vrij gespeeld worden!  

Lees svp even goed de regels, mochten er vragen zijn dan kan je die hieronder stellen en vooral VEEL PLEZIER OP DE BAAN! 

Met sportieve groet namens het bestuur,

Jos Bramer
Voorzitter

TCO Protocol Jeugd.pdf TCO Samenvatting Protocol Jeugd.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel