Schrijf je nu in voor de Flower Power Mix Clubkampioenschappen!

06 augustus 2019


Tijdens het weekend van 6, 7 en 8 september 2019 gaat het gebeuren! Oh Happy Day! We introduceren dit jaar een nieuwe stijl van de mix clubkampioenschappen! 

Het toernooi zal dus slechts drie dagen duren en je speelt deze dagen minimaal 3 wedstrijden. Je mag daarom maar één dagdeel (ochtend, middag of avond) als verhindering opgeven. Op zondag zullen de finales zijn en is het helaas niet toegestaan om verhinderingen te hebben. 

De wedstrijdresultaten gelden niet voor je rating en het inschrijfgeld voor het toernooi is € 12,50.

Naast een aantal mooie wedstrijden, hebben wij ook een gezellig programma voor jullie.

  • Vrijdagavond: Een echte VRIJAVBO, onder het genot van een drankje een wedstrijd spelen en/of kijken!
  • Zaterdag: Flower Power! Come Together, want we duiken even terug in de jaren 60! Er zijn heerlijke maaltijden verkrijgbaar, een Flower Power drankje en uiteraard muziek van o.a. The Beatles, The Mamas & The Papas en The Beach Boys. 
  • Zondagmiddag: Tapas tafel met sangria! Wij zijn razend benieuwd naar jullie Spaanse kookkunsten! Neem jij een hapje mee voor op de tafel? We maken er een tropische dag van!

Wil je meedoen? Schrijf je dan nu hier in. Of ga naar toernooi.nl en zoek op Ouderkerk aan de Amstel en je ziet in de lijst "TCO Flower Power mix weekend".  

Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar [email protected]. We hopen jullie te zien op 6, 7 en 8 september! And the sun will shine! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

Address

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel