Schrijf je nu in voor het 'TCO Thuisblijvers Dubbel Toernooi' van 5 t/m 8 augustus.

12 juli 2020


Het is vakantie en velen van jullie zullen waarschijnlijk niet op vakantie gaan vanwege de huidige omstandigheden, maar we hebben goed nieuws! Want nu er versoepelingen zijn, de bar weer open is en we jullie weer massaal zien vrijspelen op TCO, kunnen wij jullie verblijden met het 'TCO Thuisblijvers Dubbel Toernooi' van 5 t/m 8 augustus

Omdat het redelijk kort dag is hebben we ervoor gekozen het toernooi enigszins aan te passen door het niet een gehele week te laten duren maar van woensdag t/m zaterdag. Op deze manier denken wij meer gezelligheid te creëren op de club en zullen het weekend dan ook afsluiten met een gezellige BBQ en 1,5 meter feestje. 

Inschrijven kan vanaf vandaag tot 31 juli en in maximaal 2 categorieën. Echter moeten we wel vermelden dat vanwege de relatief korte toernooiduur er maximaal 1 verhindering op gegeven mag worden en uiteraard niet op zaterdagavond. Het toernooi zal niet voor rating zijn aangezien dit niet gerealiseerd kan worden vanuit de KNLTB, maar desalniettemin heel veel leuke potjes!

Dus app en bel snel je tennismaatje en schrijf je snel in voor het leukste toernooi van dit jaar!

Inschrijven kan hier.

Groetjes,

De Toernooicommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel