Stem op TCO! Rabo Clubsupport van de Rabobank

08 oktober 2021


Reeds enkele jaren investeert de Rabobank een deel van haar winst in de verenigingen die in de regio van haar leden actief zijn. Stichtingen en verenigingen worden uitgenodigd om haar bestedingsdoelen te stellen. Zo hebben wij ons de laatste keren ingeschreven voor LED verlichting en het tenniskids speelveld. Ook dit jaar hebben we ons ingeschreven. Ons bestedingsdoel is de aanschaf van buitenmeubilair. Met de aanstaande verbouwing van ons clubhuis willen we statafels onder de overkapping plaatsen en deze bekostigen vanuit dit initiatief.
 
Hoe kan je hieraan bijdragen? Als je bankiert bij de Rabobank, kan je in de periode van 4 tm 25 oktober je stem op drie verenigingen uitbrengen via www.rabobank.nl/leden/clubsupport of via jouw rabobank bankieren app.
 
Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken. Bij de inschrijving voor Rabo ClubSupport geven clubs aan waaraan ze de financiële steun besteden, bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het clubhuis, of aan vervoer, waardoor kinderen opgehaald en thuisgebracht kunnen worden.
 
Tot slot.. omdat dit een initiatief is vanuit de Rabobank is stemmen enkel voorbehouden aan leden van de de Rabobank. Het is dus niet noodzakelijk om lid te zijn van TCO.
 
Wij hopen, net als voorgaande jaren, een mooi bedrag in ontvangst te mogen nemen!
 
Uiteraard berichten we jullie later over de uitkomt! Dankjewel

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329