Vanaf zaterdag 26 juni versoepelingen op TCO!

25 juni 2021


Tot ons aller plezier worden vanaf zaterdag 26 juni de coronamaatregelen flink versoepeld! Dat geeft ook weer veel meer mogelijkheden op het park. 

Bezoekers van buiten zijn weer welkom, er mag weer publiek komen en de bar mag weer volledig open. 

Er zijn wel nog steeds wat regels waar we ons aan moeten houden:
-Buiten het sporten moet anderhalve meter afstand worden bewaard
-Op het terras moet iedereen een vaste zitplaats hebben, op anderhalve meter van elkaar
-Spelen moet op afspraak gebeuren en mag met maximaal 50 personen
-We hebben de verplichting iedereen die op het park komt te registreren en er moet een “gezondheidscheck” worden uitgevraagd 

Wij willen iedereen vragen zich aan deze regels te houden om tennis en gezelligheid voor iedereen veilig te houden en geen boetes of sluiting van het park te riskeren. 

Vanaf zaterdag gaat de club dus weer volledig open. De Toss op maandag en donderdag ochtend en op woensdag avond worden weer gestart. Wie mee komt doen wordt verzocht zich bij binnenkomst aan te melden bij de Toss-coordinator, deze houdt een lijst bij en maakt de indeling.  

Wat betreft de verplichte registratie van iedereen die op de baan komt: Registratie op papier is arbeidsintensief en privacygevoelig. Daarom heeft TCO een abonnement afgesloten bij www.bezoeklijst.nl waardoor het mogelijk wordt om je te registreren via een QR code. Bij deze registratie worden vooraf ook de verplichte checkvragen gesteld. De gegevens worden vervolgens voor 14 dagen opgeslagen en alleen het bestuur van TCA heeft toegang tot deze gegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt in geval de GGD deze opvraagt voor een contact- en brononderzoek. De gegevens worden automatisch verwijderd na 14 dagen.

Op TCO zullen op bij de fietsenrekken en in het clubhuis posters met de QR code worden opgehangen. Vanaf 26 juni vragen wij iedereen vanaf 13 jaar die op TCO komt (deelnemers aan de competitie, Toss, lessende leden, vrijspelers, toeschouwers, barpersoneel, trainers, etc.) om zich te registreren via deze QR code. Dit kan met je mobiele telefoon via een QR scanning app of je camera. In geval je vrij komt spelen geldt uiteraard ook nog steeds dat je via de Club App een baan dient te reserveren. 

Wij hopen dat we op deze manier op een simpele wijze ons als club kunnen houden aan onze verplichting om registratie te vragen. Daar hebben we natuurlijk wel de medewerking van jullie allemaal voor nodig. Maak bezoekers attent op deze registratie als je ziet dat ze dit nog niet hebben gedaan.  

Veel dank voor jullie medewerking en tot snel op TCO! 

Bestuur TCO

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel