Vrijwilligers gezocht voor de Ouderkerk Culinair Open Toernooi Commissie!!

22 mei 2023


De afgelopen jaren heeft de Open Toernooi Commissie (OTC) een geweldig toernooi neergezet. Het Ouderkerk Culinair Open is inmiddels een begrip geworden in de wijde regio, met het 5 jarig jubileum als hoogtepunt afgelopen jaar. Na dit fantastische lustrum zit de OTC in een overgangsjaar en gaan een aantal vaste krachten het stokje doorgeven. Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die vanaf dit jaar willen meedraaien in ons zeer gezellige team en de komende jaren het succes van het Ouderkerk Culinair Open willen voortzetten. Denk hierbij aan de volgende rollen:

Coördinator restaurants en buitenkeuken  -  Je benadert de deelnemende restaurants en bent contactpersoon tijdens het toernooi. Huren van apparatuur en alles wat nodig is voor de buitenkeuken, samen met het team zorgen dat de boel tijdens het toernooi klaar staat. Enige ervaring en/of affiniteit met de branche komt goed van pas.

Coördinator entertainment en vergunningen  -  Vastleggen van bands/artiesten en contact met de gemeente over vergunningen

Communicatie  -  Verzorgen van posters, flyers, beheren van de website en social media.

Toernooiplanning  -  Opzetten en inrichten van het toernooischema, aanspreekpunt voor deelnemers voor en tijdens het toernooi.

Financiën  -  Begroting en administratie.

Lijkt dit je wat of heb je vragen, stuur dan een mail naar [email protected] (een reply op deze mail mag ook) en dan nemen wij contact met je op.

Met sportieve groet,

De Ouderkerk Culinair Open Toernooi Commissie 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 20 496 5332

TCO tennispark Zuidermeer

Holendrechterweg 34
1191 KV Ouderkerk aan de Amstel

KVK-nummer

40531329